Колеги ,смених двата резистора на реле регулатора, днеска си карам колата и доволен всичко работи и решавам да слезна от колата гася е, но вентилатора остава включен и се принудих да разкача едната клема на акумулатора , и сега се чудя какъв може да е проблема
Известие
Collapse
No announcement yet.
вентилатор постоянно включен
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stif_mmm Покажи съобщениеКолеги ,смених двата резистора на реле регулатора, днеска си карам колата и доволен всичко работи и решавам да слезна от колата гася е, но вентилатора остава включен и се принудих да разкача едната клема на акумулатора , и сега се чудя какъв може да е проблема
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=380650888515205
Comment
-
Колега погледнах темата която ми прати и съм направил всичко както е описано , но проблема е следния вентилатора почна да работи нормално и решавам да изключа двигателя а вентилатора продължва да работи а пък всичко е изкючено и незнам каде е проблема че не иска да изключи ( само да добавя, че копчето за степените на вентилатора свети, но не свети фона около него ) Ако някои знае какъв е проблема да помага , защото си мисля че едва ли релето е заминало.Alfa Romeo 156 2.4 JTD ''98 ( 140 k.c.)
Comment
-
Първоначално публикувано от stif_mmm Покажи съобщениеКолега погледнах темата която ми прати и съм направил всичко както е описано , но проблема е следния вентилатора почна да работи нормално и решавам да изключа двигателя а вентилатора продължва да работи а пък всичко е изкючено и незнам каде е проблема че не иска да изключи ( само да добавя, че копчето за степените на вентилатора свети, но не свети фона около него ) Ако някои знае какъв е проблема да помага , защото си мисля че едва ли релето е заминало.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Пробвах друго реле регулатор за вентилатора на парното и пак същия проблем продължава да върти при изключен двигател , това показва че проблема не е в релето явно степените за парно ми дават някакъв проблем , някои ако се досешта за нещо друго да споделиAlfa Romeo 156 2.4 JTD ''98 ( 140 k.c.)
Comment
-
Първоначално публикувано от stif_mmm Покажи съобщениеПробвах друго реле регулатор за вентилатора на парното и пак същия проблем продължава да върти при изключен двигател , това показва че проблема не е в релето явно степените за парно ми дават някакъв проблем , някои ако се досешта за нещо друго да сподели0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от stif_mmm Покажи съобщениеето това0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от stif_mmm Покажи съобщениене е от релето просто защото го смених с друго реле и то пак дава същия проблем вентилатора за парното продължава да върти при изключен двигател0888515205
Comment
Comment